کد خبر:۴۶۴۴۳۹
در واکنش به ابلاغیه وزارت بهداشت

زیرکی: ۶۰ هزار دانشجوی پرستار در کشور بیکار هستند

قائم مقام جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حالی که ۶۰ هزار دانشجوی پرستاری بیکار در کشور وجود دارد، وزارت بهداشت آئین نامه تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌ها را بر چه اساس تنظیم می‌کند؟

احمد زیرکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به آئین نامه ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی کشور گفت: تجمع امروز دانشجویان در تالار ابن سینای دانشکده پرستاری در اعتراض به آئین نامه اخیر وزارت بهداشت بوده است.

 

وی ادامه داد: این برای دانشجویان پرستاری پذیرفته نیست که چرا در حالی که ما دانشجویان چشم انتظار استخدام شدن و آغاز به کار در بیمارستان‌ها بر اساس دوره دانشجویی خود هستیم باید شاهد گرفتن نیرو از طریقی غیر از کانال دانشگاه‌ها باشیم؟

 

این فعال دانشجویی با اشاره به نبود عضو هیئت علمی در بیمارستان‌ها بیان داشت: بیمارستان‌ها برای تربیت کارشناس پرستاری نیاز به مقدماتی به وسعت یک دانشگاه دارند؛ چرا با یک آئین نامه غیر کارشناسانه بیمارستان‌ها را وادار به ورود در کاری می‌کنیم که اصلا وظیفه آنان نیست.

 

 قائم مقام جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: این نکته که کشور با نبود پرستار رو به رو است و از این رو وزارت وادار به گرفتن این تصمیم شده است، حقیقت ندارد و بر طبق شواهد موجود در کشور حدود ۶۰ هزار دانشجوی فارغ التحصیل و در حال تحصیل رشته پرستاری وجود دارد.

 

وی به مهاجرت دانشجویان پرستاری به خارج از کشور اشاره داشت و افزود: چرا دانشجوی پرستاری کشور باید برای ارائه خدمت خود به خارج از مرزهای ایران چشم بدوزد، در حالی که در کشور تا این اندازه به وجود این نیروهای جوان و متخصص نیاز است؟

 

زیرکی ادامه داد: بر اساس استانداردهای جهانی باید بر بالین هر بیمار دو پرستار حضور داشته باشد و این در حالی است که ما نتوانسته‌ایم با برنامه ریزی صحیح این مهم را با استخدام دانشجویان پرستاری در کشور به تحقق برسانیم  و اکنون به جای حمایت از دانشجویان پرستاری فارغ التحصیل بیکار و یا دانشجویان در حال تحصیل در این رشته، به تامین نیرو از کانال های غیر علمی و غیر اصولی می‌پردازیم.

 

این فعال دانشجویی با اشاره به سخنان اخیر وزیر کشور بیان داشت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که دانشجو باید صراحتا خواسته خود را مطرح کند و جامعه را در همه امور متاثر از دانشگاه دانسته‌اند؛ اما وزیر کشور توجه به سخنان دانشجو را امری بی ارزش تلقی می‌کند.

 

قائم مقام جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان یادآور شد: اعتراض دانشجویان در دانشکده‌ها و دانشگاه‌های پرستاری کشور برای احیای حقوقی است که مسئولان می‌توانند با کمی رسیدگی و برنامه ریزی به تحقق آن کمک کنند.

 

لازم به ذکر است، دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز گذشته همزمان با دانشگاه‌های پرستاری البرز، تهران، شهید بهشتی و اصفهان تجمع اعتراض آمیز نسبت به آئین نامه وزارت بهداشت مبنی بر تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی داشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار